Sponsoring

Het Tungelroys Orkest is opgericht in 1945 onder de naam Fanfare Sint Jan en bestaat uit een aantal verschillende onderdelen:

  • Het Tungelroys Orkest;
  • Jeugdorkest ELTURO;
  • Leerlingen die een muzikale opleiding volgen aan de muziekschool

Deze onderdelen leveren een bijdrage aan het cultureel maatschappelijk leven in Tungelroy. Vele malen per jaar kunt U ons zien en horen, denk aan het Dank Je Wel Concert, optredens tijdens de H. Missen met Pasen en Kerstmis, diverse serenades en eigen georganiseerde grote concerten als DOP Junior. Daarnaast organiseert het Tungelroys Orkest ieder jaar de welbekende vlooienmarkt op Hemelvaartsdag.

Om dit allemaal in goede banen te kunnen leiden is het Tungelroys Orkest voor haar financiële middelen afhankelijk van de donaties van inwoners, subsidie van de gemeente, sponsoring en contributiegelden. Daarnaast organiseren we jaarlijks een aantal activiteiten die ook geld opbrengen zoals de vlooienmarkt, de potgrondactie en de speculaasactie.

Daar de geldkraan voor subsidies steeds verder dichtgedraaid wordt probeert het Tungelroys Orkest meer sponsoren aan zich te binden. Hier kunt U ons helpen!

Indien uw bedrijf sponsor wordt van het Tungelroys Orkest zal de naam van uw bedrijf verbonden worden aan het Tungelroys Orkest. Voor een jaarlijks bijdrage van € 50,00 treedt uw bedrijf toe tot “de Club van 50”. Voor dit bedrag krijgt u:

  • Naamsbekendheid doordat bij alle evenementen de naam van uw bedrijf genoemd wordt
  • Jaarlijks een kleine attentie
  • 2 vrij kaartjes bij evenementen

Wilt u het Tungelroys Orkest een warm hart toedragen door middel van sponsoring en wilt u toetreden tot de club van 50, dan mag u ons mailen op clubvan50@hettungelroysorkest.nl. Wij zullen dan vervolgens contact met u opnemen!

Alvast onze hartelijke dank.